Lucrări la sol: Interviu cu Paul Burgess, șeful șefului pentru Real Madrid CF

Katie McIntyre vorbește cu Paul Burgess, șef de bază pentru Real Madrid CF, care a încheiat recent un sondaj ca fiind cea mai influentă figură din industria de îngrijire a gazon Cititorii revistelor companiei și nu a fost numită doar primul CSFM european, dar a acordat și certificarea de mediu atât pentru stadionul Santiago Bernabéu, cât și pentru terenuri de instruire la STMA.

KM: În primul rând, felicitări pentru că a fost numită „nr.1 numeroase figuri influente în industria de îngrijire a gazonului” de către Turf Company și, de asemenea, pentru că a fost numită primul CSFM european și a acordat certificarea de mediu atât pentru stadionul Santiago Bernabéu al Real Madrid STMA. Cum se simte câștigarea acestor tipuri de premii?

Câștigarea premiilor implică faptul că faceți ceva corect, acesta este întotdeauna un lucru bun de spus și este minunat să obțineți recunoaștere pentru munca dvs., acest ultim premiu a fost deosebit de plăcut, deoarece a fost votat de colegii mei. Sunt într -o poziție foarte norocoasă și vreau să împărtășesc asta cu oamenii, să ajut oamenii și să dau ceva înapoi și cred că acest premiu reprezintă aceste valori.

KM: În calitate de șef de bază pentru Real Madrid CF, sunteți responsabil nu numai pentru păstrarea gazonului la stadionul Santiago Bernabéu la un standard de elită, ci și la terenurile de practică de la unitatea de pregătire de clasă mondială a clubului. Ne puteți spune puțin despre principalele provocări cu care vă confruntați zilnic și cum le cuceriți?

Sunt responsabil de Bernabéu, probabil unul dintre cele mai provocatoare stadioane din lume pentru a crește gazon, datorită dimensiunii, vârstei, utilizării diverse, a evenimentelor strânse și a extremelor vremii. Facilitatea noastră de instruire este fără îndoială flagship -ul în facilitățile de formare profesională cu 14 gropi, zone amenajate de înaltă calitate și, desigur, toate facilitățile de construcție pe care site -ul trebuie să le ofere. Avem 15 echipe profesionale care folosesc site -ul și păstrează toată lumea mulțumită și păstrează locul în condiții de top pe tot parcursul anului, cu climatul și utilizarea este foarte solicitant.

KM: Ce rol joacă tehnologia în menținerea gazonului în stare ideală? Și ce fel de soluții de gazon/s ați instalat la Bernabéu și la centrul de instruire? adică iarbă naturală/hibrid/artificial, un sistem de aerare sub sol/încălzire, etc?

Folosim lumini de creștere pe stadion pentru a încerca să combată umbra, am fost de fapt primul care a achiziționat un astfel de sistem pentru a trata un ton întreg în 2004.

Bernabéu este în al doilea an cu un sistem mixto, din nou primul pentru un stadion major, din cauza evenimentelor cu care trebuie să întoarcem terenul în 10-14 zile, ceea ce implică un gazon de întoarcere, convențional cu care am lucrat și cu un succes sensibil Dar, odată ce am găsit un sistem hibrid cu care aș putea lucra, am dezvoltat asta într -un gazon.

În terenul de antrenament, avem 2 gropi elastice cu fibre și 1 fibr de aer, clubul a pus un accent imens pe accidentările jucătorilor și încercăm să oferim terenuri la capătul mai moale pe un Clegg.

Când vedeți cantitatea de accidentări, unele echipe obțin, există semne de întrebare asupra sistemelor pe care le folosesc. Unele sisteme sunt mai grele decât altele și cresc posibilitatea de rănire. Există sisteme care sunt excelente pentru teren de bază, dar poate nu este atât de mare pentru utilizatorul final, instalăm sisteme având în vedere utilizatorul final și nu de la sol, acesta este un lucru pe care am insistat. Aerarea se face din nou la fiecare 7-9 zile, având în vedere confortul jucătorului, toate terenurile au o formă de protecție a pasului, fie cu încălzire, fie cu copertine.

KM: Care sunt elementele esențiale ale planului dvs. de gestionare a terenului? Și cât de esențial este să ai un plan concis în vigoare?

În toată cinstea, nu prea am o mare planificare. Nimeni într -o zi/săptămână nu este aceeași, așa că reacționați la condițiile meteorologice și la sol, unele lucruri pe care le puteți planifica, dar dacă doriți să folosiți o carte pentru a menține un ton, veți veni dezlănțuit.

KM: În calitate de consultant UEFA Pitch, păstrarea la curent cu toate cele mai recente progrese tehnologice, cele mai bune practici etc., este o necesitate. Cum te păstrezi „în cunoștință”, ca să zic așa?

Sunt complet de acord, sunt foarte norocos că clubul mă susține în acest sens. Particip la spectacolele STMA și GIS din America. De asemenea, particip la Saltex în U.K. și, de obicei, fac 2 călătorii în facilități pe an, plus că ajung să fac excursia înainte de sezon cu echipa unde este în lume. Acest lucru, împreună cu vorbirea cu diverși oameni de teren, iar propriile mele cercetări mă ține bine informate.

KM: Cu siguranță ați asistat la numeroase progrese în industria gazonului în ultimul deceniu. Care simțiți că au avut cel mai semnificativ și multe impact esențial? Și ce tipuri de evoluții ar fi multe benefice pentru ca industria să avanseze?

În trecut, a fost Grow Lights and Field Top Makers, cu atât mai recent a fost soluții hibride de retruf, iar acum avem lumină UV pentru a trata bolile (am achiziționat 3 mașini și sunt primul loc major și un facilitate de instruire majoră pentru a merge pesticide -, fungicid- și fără erbicid).

MergândÎnainte, cred că solul ar trebui să se adapteze, să se gândească mult mai mult la utilizatorul final atunci când configurați un teren, să devină mult mai conștienți din punct de vedere comercial și să ajute la realizarea stadioanelor mult mai multe utilizări și viabile din punct de vedere financiar (nu doar „coborâți din iarbă!”) .

Cred că produsele, sistemele și tehnologia au avansat, dar noi, ca terenuri, am rămas puțin. Cred că toate fac o treabă bună în unele cazuri, situații provocatoare, dar nu cred că avansăm cu orice viteză.

KM: Dacă ați putea oferi o singură îndrumare unui coleg din industrie sau cuiva care aspiră să devină manager de terenuri, care ar fi și de ce?

Muncește din greu, studiază, luptă, gândește -te în afara cutiei, fii creativ și ambițios.

KM: Care sunt gândurile tale cu privire la schimbul de cunoștințe între colegii din industrie?

Pentru mine acest lucru este foarte important. Am o politică de ușă deschisă aici și oricine poate vorbi cu mine, fără secrete, nu păzite. Nu cred că acesta este cazul peste tot, dar sper că acest lucru se va dezvolta.

KM: Există subiecte actuale și/sau cele mai bune practici pe care doriți să le comentați?

Anul acesta, am făcut ca La Liga să cumpere ideea tuturor cluburilor care oferă o foaie de informații despre tonul cu 150 de minute înainte de a începe. Aceasta include următoarele informații: Data jocului și competiția, Ultima utilizare a terenului, dimensiunea pasului, tipul de pas, tipul gazon Ziua jocului.

Acest lucru este transmis atât echipelor, mass -media și arbitrului, creează transparență și face echipele și oamenii de teren responsabili, ajută să vadă cum și unde apar leziuni, oferă informații media care opresc speculațiile și păstrează lucrurile bazate pe fapte.

De asemenea, facem acest lucru pentru Liga Campionilor în mod voluntar și cred că vor transmite acest lucru la fiecare joc în viitor. Vreau să văd acest lucru lansat și în toate celelalte ligi.

Mulțumiri uriașe lui Paul Burgess, șeful șefului, Real Madrid CF, pentru că și -a luat timpul din programul său incredibil de aglomerat pentru a face acest interviu. Îl poți urmări pe Paul pe Twitter la: @Paul_Pburgess

Paul Burgess a fost recunoscut drept primul CSFM european și a acordat certificarea de mediu atât pentru stadion, cât și pentru terenurile de instruire la STMA 2017. Imagine, Courtesy: Twitter

Imagini, ale stadionului Santiago Bernabéu Curtoazie: Real Madrid CF / Víctor Carretero

Noul stadion Santiago Bernabéu

La 31 ianuarie 2014, Florentino Pérez a dezvăluit ce va fi Santiago Bernabéu al viitorului. În acea zi, președintele Real Madrid a anunțat proiectul câștigător al ofertei internaționale pentru idei arhitecturale, care a fost cel al candidaturii comune a GMP Arquitectos și L35 Ribas.

Pérez a explicat:

Încă o dată ar trebui să ne ocupăm de o provocare care ne va schimba istoria. În acest stadion s -a născut o mare parte din legenda noastră, iar măreția noastră va continua să crească aici.

Designul câștigător a inclus construcția unei piețe exterioare spectaculoase, care va cuprinde stadionul. Fațada estică va avea un ecran imens care va fi folosit în ocazii speciale pentru a arăta interiorul la exterior. Pielea va prinde viață printr -un sistem LED, permițând Bernabéu să comunice cu împrejurimile sale.

Stadionul va fi echipat cu cele mai recente tehnologii: sisteme de informații și comunicații, ecrane de 360 de grade poziționate deasupra standurilor și sisteme de gestionare de ultimă generație. Va fi mai sigur și mult mai confortabil pentru spectatori. Proiectul a luat în considerare utilizarea durabilă a energiei.

Planul include construcția de zone de vânzare cu amănuntul, timp liber și restaurant, un hotel și o parcare subterană. Bernabéu va fi transformat și muzeul s -a îmbunătățit. Sistemul de acoperișuri retractabile va permite utilizarea stadionului pentru diverse evenimente sportive. Mai mult decât atât, natura designului va permite efectuarea construcției sale fără a întrerupe calendarul sportiv normal.

Pérez a explicat:

Vrem ca Santiago Bernabéu să devină cel mai bun stadion din lume. Noul Bernabéu din secolul XXI va continua să fie un teren consacrat și va rămâne în inima orașului nostru și va fi un model și pictogramă în fotbalul mondial. Un Bernabéu pentru ca toți fanii și membrii noștri să fie fericiți.

Noul Santiago Bernabéu

#SportsVenueBusiness

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.