Părinții sportivilor de tineret se vor aștepta mult mai mult din locurile

un sondaj asupra mult de peste 10.000 de persoane implicate în sporturile de tineret la nivel național dezvăluie că părinții sunt gata să -și vadă copiii călătorind din nou pentru sport și se vor aștepta ca locurile să aibă loc Planuri concrete în vigoare pentru sănătatea oaspeților lor pe site.

Studiul științific a fost realizat de Grand Park Research Hub, care face parte din complexul Grand Park MultiSport din Westfield, Indiana, împreună cu IUPUI Sports Advancement Institute.

„În unele cazuri, pe măsură ce ne deschidem, investițiile în instalații pot fi sau nu așteptate”, a declarat William Knox, directorul campusului sportiv Grand Park. „Informațiile pe care le -am obținut din această cercetare sunt esențiale pentru operatorii și organizațiile de evenimente pentru a crea oportunități semnificative pentru sportivi și familiile lor să participe din nou la sport.”

Studiul a fost condus de David Pierce, directorul Institutului de avansare sportivă IUPUI și profesor asociat de management sportiv la Școala de Sănătate și Științe Umane de la IUPUI. Rezultatele au examinat sentimentele părinților, sportivilor, antrenorilor, oficialilor și administratorilor pentru 12 adaptări fiind luate în considerare și implementate de locurile pentru repornirea programelor de sport pentru tineret.

Printre concluziile cruciale:

Locurile și evenimentele trebuie să investească puternic și vizibil în igienizarea instalațiilor, a zonelor de joc și a echipamentelor. Acest lucru trebuie să aibă loc înainte, în timpul și după evenimente.

Utilizatorii locului se vor aștepta la zone de joc igienizate și echipamente după fiecare utilizare.

Locurile trebuie să promoveze orientările social-distanță și să monitorizeze participanții pentru a se asigura că respectă regulile.

Părinții se vor aștepta ca contactul personal între jucători să fie limitat.

Admiterea la evenimente trebuie să fie limitată la cei sub 65 de ani, fără afecțiuni medicale subiacente.

Persoanele care participă la locurile pentru sporturi de tineret se vor aștepta să completeze un chestionar pentru informații despre sănătate și contact înainte de a intra.

Sentimentul legat de măști de față a fost amestecat, cu sentimente puternice cu privire la utilizarea și non-utilizarea măștilor de față.

Limitarea intrării la sportivi și personalul jocului, dar excluderea spectatorilor nu a fost bine primită de respondenții sondajului, în special de părinți.

59 la sută dintre părinții sportului de călătorie au raportat că pandemia nu va avea un impact negativ asupra bugetului lor de călătorie sportivă.

Părinții sportivilor sportivi de călătorie au un nivel de confort sporit în călătorii pentru competiții în lunile de vară, de la 42 la sută în mai la 76 la sută în august.

“Covid-19 a afectat toate domeniile vieții, iar sportul de tineret nu face excepție”, a spus Pierce. „Rezultatele studiului nostru furnizează facilități sportive pentru tineret și operatori de evenimente cu date despre modul în care anumite adaptări sunt primite de părțile interesate care încearcă să se întoarcă la sporturi de tineret în timp util, dar sigur.”

Dintre cele 10.359 de persoane chestionate de la 45 de state (și reprezentând cel puțin 13 sporturi), aproape 92 la sută au fost părinți. Cu opțiunea de a selecta mai multe roluri, respondenții au inclus, de asemenea, antrenori (25 la sută), administratori (10 la sută), sportivi (9 la sută) și oficialii (3 la sută).

Pentru o copie completă a raportului, faceți clic aici.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.