MNUFC lansează planuri pentru Allianz Field Experience Center

Minnesota United Football Club (MNUFC) din Minnesota United Club (MNUFC) a dezvăluit planuri pentru un centru de experiență Allianz Field la birourile sale din Golden Valley.

În prezent, în construcție, Centrul de experiență va ocupa 2.100 mp de zonă de birouri reconstituită transformată într -o vitrină pentru caracteristici, precum și facilități care vor face ca Allianz Field să fie unul dintre locurile de fotbal de top din America de Nord, plus o galerie interactivă care conturează echipei echipei poveste, precum și planuri pentru viitor.

Centrul de experiență- creat de St. Paul Business CMND+M- va spune, de asemenea, povestea stilului stadionului, precum și a construcției, va oferi fanilor o privire intimă asupra premiumului, precum și a spațiilor clubului, precum și va prezenta orice cu înaltă Încheiați imagini digitale care include atât redări statice, cât și fly-through.

Fanii vor putea inspecta tehnologia de selecție a scaunelor 3D, o cabină de imagine, precum și un ecran de hologramă care va prezenta Allianz Field în trei dimensiuni, plutind în mijlocul aerului.

CEO -ul Minnesota United, Chris Wright, a declarat:

Allianz Field va reuni fanii noștri în jurul jocului mondial ca niciodată. Vor fi mai buni la acțiune, precum și vor face plăcere în cazările de top pe un stadion de ultimă generație dezvoltat pentru fotbal. Suntem extatici pentru a le oferi un prim gust al acestuia cu centrul de experiență, precum și pentru a le arăta exact cât de puternică, precum și implicarea experienței noastre de zi de meci.

Deținătorii de bilete de sezon vor fi contactați pentru a stabili vizite la Centrul de experiență, începând cu februarie, pentru a începe procesul de alegere a locurilor pentru primul sezon din Minnesota United la Allianz Field în 2019.

Despre Allianz Field
Deschidere deschisă, Allianz Field va avea o capacitate pentru 19.400, cu capacitatea de a se extinde până la aproape 25.000 în viitor. Stadionul va avea un laminat translucid PTFE să se potrivească pielii, precum și să funcționeze inovația de iluminare LED similară cu Allianz Arena din München, ceea ce permite stadionului să modifice culorile în acțiune la diferite evenimente, precum și activități.

Stadionul va funcționa facilități contemporane, precum și tehnologie avansată, precum și este creată în special pentru a aborda pozitiv durabilitatea, reducând în același timp efectul de mediu, precum și consumul de energie. Allianz Field este creat de practica arhitecturală cu sediul în Kansas City, Populous, un lider mondial în Stadion Architecture, cu construirea de Mortenson Construction, cu sediul în Minneapolis, una dintre cele mai importante firme de construcții din Statele Unite.

Grupul de proprietate al clubului va finanța stadionul estimat de 200 milioane USD, care va fi furnizat orașului St. Paul atunci când clădirea va fi completă.

Reperele stadionului includ:

19.400 Capacitate generală de scaun pentru primul an

Creștere potențială la 24.474

Patru cluburi de ospitalitate, precum și 22 de apartamente

O legătură intimă între fani, precum și jucători, cu cel mai îndepărtat scaun de pe teren la doar 125ft, precum și cel mai apropiat scaun la 17ft

Stadionul va avea un profil scăzut la 78ft înălțime la cel mai înalt punct, precum și 660ft de -a lungul celei mai lungi dimensiuni. Acesta va fi dezvoltat pe 346.000 de metri pătrați de spațiu

Stadionul va funcționa cu o iarbă naturală conformă FIFA, suprafață de joc încălzită, care măsoară 120 de gazon (110 m) lungime de 75 de gazon (69m) lățime

O secțiune în picioare susține de 2.800 cu o greblă ascuțită care produce cel mai impunător perete de sprijin în MLS

Stadionul este un complement potrivit pentru locurile excelente din întreaga lume care aduc numele Allianz – stadioane celebre din Munchen, Germania; Torino, Italia; Frumos, Franța; Londra, Anglia; Viena, Austria; Sao Paulo, Brazilia; precum și Sydney, Australia. De asemenea, Allianz este partener cu o varietate diversă de echipe sportive, inclusiv două dintre cele mai de succes cluburi din fotbalul mondial – FC Bayern München (din 2000), precum și FC Barcelona (din 2010). Aceste parteneriate sunt axate pe cartier, precum și pe relevanța serviciului, deoarece Allianz se străduiește să creeze conexiuni cu partenerii care împărtășesc valori tipice, precum și angajamente.

Imagini, curtoazie: MNUFC/CMND+M

#SportsVenueBusiness – Te ține în cunoștință!

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.