Podcast de tenis: joacă tenis câștigător, nu cel mai bun tenis

Joacă tenis practic

Bine ați venit la sesiunea șaptezeci și șapte de podcast de psihologie de tenis.

Dr. Patrick Cohn, la Sports Psychology for Tennis, este un joc mental al profesionistului în tenis, precum și ajută jucătorii de competiție, antrenorii de tenis, precum și părinții sporesc încrederea, concentrarea, precum și o compunere care utilizează strategii de psihologie sportivă.

În sesiunea de psihologie de tenis din această săptămână, Dr. Cohn:
Răspunde la o preocupare din partea unui jucător despre exact cum să joci tenis practic, mai degrabă decât cel mai bun tenis, precum și exact cum să dai drumul la fotografii sau oportunități ratate.

*Descărcați un raport de psihologie de tenis gratuit pentru a vă îmbunătăți mentalitatea de tenis între puncte.

Îmbunătățește -ți rezistența mentală pentru tenis cu noul program audio de încredere a Dr. Cohn

*Abonați -vă la podcast -ul de psihologie de tenis la iTunes!

Aflați metode dovedite de joc mental pentru a vă face cele mai bune pe teren!

(Sau jucătorii tăi) ai performanțe la fel de mult ca capacitatea ta în competiție?

Îți aduci cele mai bune, precum și o mulțime de joc pozitiv la meciuri?

Jucătorii de tenis de succes au descoperit exact cum să facă cu cea mai mare încredere în turnee.

Dacă sunteți pregătit să vă îmbunătățiți duritatea mentală, precum și cu cea mai mare stima de sine în meciuri, încrederea în tenis: duritatea mentală pentru jucătorii de competiție vă poate ajuta să faceți acest lucru!

Utilizați încrederea de tenis pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți duritatea mentală în tenis, precum și să găsiți metode puternice, precum și jocuri mentale dovedite, care au ajutat sportivii experți!

Încredere în tenis: duritate mentală pentru jucătorii de competiție

Ce spun clienții de jocuri mentale?
„În numele tuturor antrenorilor noștri care au mers la Convenția ITA Coaches din 2004, aș dori să vă mulțumesc că ați servit ca clinician prezentat. Am înțeles că antrenorii au considerat că este atât satisfăcător, cât și informativ. Apreciem foarte mult să vă faceți timp pentru a vă pregăti, precum și pentru a prezenta un centru atât de impresionant în beneficiul antrenorilor noștri. ”
~ Nancy Breo, Convenția Ita

Descărcați raportul nostru gratuit de psihologie tenis!

Descoperiți dacă faceți una sau mult mai multe dintre aceste erori „costisitoare” de joc mental neforțate în timpul meciurilor!

Descărcați raportul nostru gratuit de psihologie de tenis:

Șase erori „joc mental” neforțate fac jucători de tenis între puncte

Veți descoperi:

Cum mintea ta poate fi cea mai bună sau cea mai proastă posesie în instanță.

Dacă vă utilizați mintea cu succes între puncte.

O metodă care vă poate ajuta să vă lăsați ultimul punct.

Cele mai importante abilități de joc mental pe care trebuie să le stăpânești pentru a -ți îmbunătăți încrederea, precum și performanța dintre puncte.

Faceți clic aici chiar pentru a descărca raportul dvs. gratuit astăzi: șase erori „joc mental” neforțate Jucătorii de tenis fac între puncte

Ce spun jucătorii de tenis?
„Dr. Cohn, unul dintre obiectivele mele este să ajung să fie un antrenor de clasă mondială, există câțiva antrenori din SUA care m-au influențat cel mai John Wood, Kid Shula, precum și Pat Riley. După ce am lucrat cu tine, acum, de asemenea, enumerez numele tău printre cei mai proeminenți antrenori din domeniul meu! ”
~ Franz

Îmbunătățiți-vă stima de sine, precum și concentrați-vă cu antrenorul profesional de jocuri mentale!

Instructorul de joc mental de master Dr. Patrick Cohn vă poate ajuta să scăpați de problemele tale de joc mental cu antrenorul personal.

Puteți lucra cu dr. Patrick Cohn însuși în Orlando, Florida sau cu ajutorul Skype, FaceTime sau Telefon. Telefon sună-ne Toll gratuit la 888-742-7225 sau ia legătura cu noi pentru multe informații despre diferitele programe de coaching pe care le oferim!

Ce spun cursanții noștri de antrenor mental?
„Vreau să vă las să înțelegeți că CD -urile dvs. de încredere în tenis au fost foarte practice pentru mine. Îi ascult în mașină, precum și programul mă ajută să scap de o viață de anxietate de performanță a competiției. Spune -ți mulțumesc! ”
~ Wing Wu

Leave a Reply

Your email address will not be published.