FC Barcelona angajează o aplicație software pentru a îmbunătăți administrarea francizei sale iconice de sponsorizare din jurul mondial

Franciza sportivă ICONIC FC Barcelona a ales Kore Prosport Sponsorship ™ de la aplicația software KORE pentru a îmbunătăți administrația asociată la vânzările de sponsorizare mondială, precum și de vânzări de sponsorizare mondială, precum și de vânzări de sponsorizare mondială, precum și de activare.

Înființată în 1899, FC Barcelona este una dintre Europa, precum și cele mai mari organizații sportive de profil din lume. În ceea ce privește aplicarea software -ului Kore Prosports Sponsorship ™, clubul a observat beneficiile, precum și efectul pe care aplicația software Kore l -a avut asupra altor lideri de piață a sponsorizării mondiale.

FC Barcelona a înțeles că Kore-liderul mondial în aplicația software de administrare a afacerilor pentru industria sportului, precum și pentru o aplicație software concepută pentru a gestiona vânzări end-to-end, marketing, contractare, finanțe, precum și operațiuni-ar putea juca un strategic Funcția în integrare, precum și coordonarea vânzărilor de sponsorizare, precum și activarea în cadrul birourilor sale industriale.

După inaugurarea recentă a celui de -al doilea birou industrial în străinătate din New York, respectând deschiderea primului din Hong Kong în urmă cu trei ani, FC Barcelona este mai activă din punct de vedere comercial decât oricând în întreaga lume pe o bază de 24/7. În cadrul acestui scenariu mondial, Kore Prosports Sponsorship ™ a fost determinată ca soluția perfectă pentru a integra toate activitățile industriale la nivel mondial sub același instrument.

Cu această mișcare, FC Barcelona se poziționează ca o primă schimbare printre cele mai bune cluburi de fotbal europene, precum și face o declarație de eliminare despre ambițiile sale prezente, precum și despre ambițiile viitoare.

Președintele Kore, Todd Cusolle, a declarat:

Suntem încântați să adăugăm o organizație calibrul FC Barcelona la operațiunile noastre europene. Ne uităm înainte să stimulăm operațiunile acestui club de clasă mondială pentru mulți ani.

#SportsVenueBusiness

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.