Cum se pregătesc sportivii olimpici pentru Rio

Beneficiile pregătirii mentale pentru sportivi

Odată cu Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, Sport Psychology este o atenție stimulată.

Nu mai este un truc pe care majoritatea sportivilor olimpici folosesc antrenamentul mental ca element de rutină al regimului lor de antrenament.

Sportivii olimpici înțeleg valoarea de a -și avea corpul, precum și mintea care rulează la niveluri ideale în timpul competiției intense.

Luați un moment să credeți despre o competiție sau un joc în care ați fost pregătit fizic să luptați, însă mintea dvs. a fost prost pregătită, precum și v-a luptat chiar înainte ca evenimentul să fie dat afară …

Poate că v -ați luptat cu gândurile nefavorabile, lipsa de încredere, o incapacitate de a se concentra, stresul copleșitor și anxietatea sau o preocupare a eșecului … indiferent de cazul, corpul dvs., precum și mintea nu funcționau ca o unitate de coeziune …

Care a fost rezultatul acestei performanțe? Vrei să -l șteargi din arhiva ta mentală?

Acum credeți despre modul în care acest rezultat ar fi diferit dacă corpul dvs., precum și mintea ar acționa împreună ca o singură forță dinamică.

Sportivii olimpici se antrenează timp de patru ani pregătindu -se pentru această competiție și, din acest motiv, nu lasă nimic la întâmplare … în special jocul lor mental.

Sarah McCrady, olimpică, precum și scafandrul platformei, Sarah McCrady, se pregătește în încercările olimpice în speranța de a câștiga o zonă în echipa americană.

Diving -ul cu platforme este un sport complex, precum și dur. McCrady pornește fiecare scufundare la 33 de metri în jurul apei, călătorește mult mai mult de 30 de mile pe oră în aer, în timp ce efectuează o serie de mișcări acrobatice, apoi se plonjează într -o piscină.

McCrady recunoaște că există absolut un aspect de îngrijorare în scufundări competitive care trebuie tratate în Buy pentru a avea succes în sport.

McCrady: „Sincer, încă mă tem să sar din asta. Când merg până la sfârșit [al platformei], îmi place, calmează -te, ai făcut -o de multe ori. Cu toate acestea, este înspăimântător să te uiți în jos, precum și să vezi exact cât de sus este să sare de pe. ”

Nu numai că o cerință de scafandri pentru a face față fricii, ci necesită să ofere cu disconfortul care include trântirea corpului cu apa cu viteze atât de mari.

McCrady: „Îți doare încheieturile, din moment ce intri în apă, cu mâinile apucate ca acesta (în fața ta), precum și închis. Așa că vă doare un pic încheieturile, vă doare umerii, precum și coatele un pic. ”

McCrady consideră că antrenamentul mental nu este doar practic în cumpărare pentru a lupta la un nivel înalt, ci este absolut necesar.

McCrady: „Este ca un sport mental de 90 la sută. Este un sport fizic de 10 %. [Pentru a avea succes], este tot timpul antrenamentului mental cu un psiholog sportiv. [Cezi să] antrenezi partea mentală a acesteia … Deoarece corpul meu poate face scufundări; Înțeleg că corpul meu poate face scufundări. Este doar, creierul meu îmi poate face corpul să facă acele scufundări? ”

Deci, nu este doar o pregătire mentală care separă olimpicii de tot restul; Este cantitatea de pregătire mentală pe care o rutină în regimul de antrenament.

Cum se stabilește un program de antrenament mental:

Există 3 pași pentru crearea unui program de formare mentală:

1. Examinați -vă jocul mental actual. Care sunt punctele tale forte mentale, precum și punctele slabe? (Contactați-ne pentru un test de o pagină, vă vom trimite un e-mail).

2. Alegeți 1-2 abilități mentale care ar beneficia cel mai mult performanțele dvs. generale. încrederea stimulată? Gestionarea îngrijorării eșecului? Îmbunătățirea concentrării? Îți iei metoda la competiție? depinde de abilitățile tale?

3.Creați un plan de instruire. Exact cum veți merge la stabilirea acestor abilități mentale? Exact cât timp vă veți dedica antrenamentului mental? Vei căuta recomandările profesionale de la un antrenor de antrenament mental sau de joc mental? (Contactați -ne pentru opțiuni de program).

Nu -ți lăsa jocul mental la întâmplare … Nu indică faptul că ești slab dacă lucrezi cu un antrenor de joc mental! Acesta indică doar că doriți să îmbunătățiți toate aspectele performanței dvs. Obțineți mintea, precum și corpul pe aceeași pagină:

Programe de antrenament mental pentru sportivi

Îmbunătățiți-vă stima de sine cu antrenorul de jocuri mentale!

Antrenorul de joc mental, Dr. Patrick Cohn, vă poate ajuta pe tine sau pe sportivii tăi, la vârsta de 12 ani, precum și în sus, să scapi de problemele jocului mental cu antrenorul personal.

Puteți lucra cu dr. Patrick Cohn însuși în Orlando, Florida sau cu ajutorul Skype, FaceTime sau Telefon. Telefon sună-ne Toll gratuit la 888-742-7225 sau ia legătura cu noi pentru multe informații despre diferitele programe de coaching pe care le oferim!

Ce spun cursanții noștri?
„Patrick, cu direcția ta excelentă în jocul mental, am avut cei mai buni resortisanți pe care i -am avut vreodată. La fel ca și mult mai important, am primit cele cinci zile lovite înapoi, precum și am distrat – o idee nouă în viața mea! Linia de jos – am obținut cinci prime, precum și o secundă! Vă rog! Ești exact ceea ce aveam nevoie. ”
~ Dennis O´Brien, înotător și membru

Pentru toți sportivii-descoperiți tehnici de stimulare a încrederii!

D aveți o imagine de sine defavorabilă a voastrănullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.