Jocul pentru contractul de gestionare a stadionului pentru Stadionul de Nord Queensland

Cursa începe astăzi pentru contractantul de conducere pentru Stadionul de la AU de 250 milioane USD North Queensland.

Ministrul pentru a specifica avansarea, Dr. Anthony Lynham, a declarat expresii privind rata dobânzii (EOI) deschise astăzi pentru contractantul de administrare pentru a furniza stadionul pentru sezonul 2020 NRL.

Dr. Lynham a confirmat:

Ne -am dat seama că serviciile regionale vor avea șansa de a participa la expedierea achizițiilor proiectului, pentru a furniza locuri de muncă regionale, precum și a crește.

Aceste EOI vor fi examinate pe metode de implicare a pieței regionale, pe lângă experiență, capacitate, precum și capacitate.

Antreprenorul de gestionare va fi necesar pentru a produce oportunități de angajare regională, asigurați -vă că serviciilor regionale adecvate sunt oferite șansa de a licita pe pachetele comerciale, de a determina șansele de avansare a pieței regionale, precum și de a atinge obiective de formare în muncă.

Dr. Lynham a declarat că trimiterile EOI vor fi examinate la:

Capacitate, precum și capacitate

Experiență relevantă, inclusiv experiență în regiunea Townsville

Implicarea pieței locale, precum și strategiile de formare, inclusiv metode de maximizare a șanselor de muncă pentru comunitatea autohtonă regională

Rezultate pentru proiecte similare

EOI se închide la 18 ianuarie 2017.

O listă scurtă va fi aleasă până în februarie pentru a depune licitații formale, contractantul de gestionare de succes va fi numit până la jumătatea anului 2017.

Stadionul din Queensland de Nord este o muncă comună a guvernului Queensland, a guvernului australian, precum și a Consiliului municipal al orașului Townsville, precum și este susținut de Liga Națională de Rugby (NRL).

Imagini amabilitate:

Stadionul regional de 25.000 de locuri, cele mai bune practici, va include facilități de afaceri de ultimă generație, standuri pe termen lung, concesiuni pe termen lung, precum și facilități contemporane. Acesta va fi unul dintre primele rezultate ale ofertei Townsville City semnate săptămâna trecută de preotul primului Malcolm Turnbull, premierul Annastacia Palaszczuk, precum și primarul din Townsville, Jenny Hill.

În cadrul acordului orașului, guvernul Palaszczuk contribuie cu 140 de milioane de dolari în AU, guvernul australian au 100 de milioane de dolari, precum și NRL, împreună cu Cowboy -urile de la Queensland de Nord AU 10 milioane de dolari. Consiliul municipal din Townsville contribuie la locul stadionului.

Ministrul care a ajutat premierul din nordul Queenslandului, Coralee O’Rourke, a declarat că următoarea etapă de etapă a postului de stadion a fost un pas interesant către deblocarea numeroaselor sarcini, precum și fluxul de beneficii pentru regiune:

Nu pot motiva serviciile regionale suficient pentru a -și înregistra rata de dobândă pentru pachetele de lucru pe stadion. Intră la câteva dintre forumurile pe care le deținem pentru a vă ajuta să vă oferiți instrumentele pe care le aveți nevoie pentru a profita la maximum de șansele care ne vor veni.

Membru pentru Thuringowa, Aaron Harper, a declarat acum că este momentul serviciilor de Nord Queensland să urce, să ia sfera, precum și să alerge cu ea:

Îmi doresc ca serviciile regionale să ajungă să facă parte din echipa noastră de nord din Queensland, precum și să ne ajute să oferim un stadion de clasă mondială pentru nordul Queenslandului, dezvoltat de North Queenslanders.

Membru pentru Townsville, Scott Stewart, a declarat că este crucial faptul că tranzacțiile regionale, contractanții, precum și serviciile au toate posibilitățile de a maximiza oportunitățile de sarcini:

Serviciile noastre regionale care lucrează la jobul de stadion vor ajuta la Kickstart economia noastră din Townsville.

Serviciile locale pot continua să -și înregistreze abilitățile, precum și rata de dobândă pentru pachetele de lucru ale stadionului din Queensland de Nord pe internet la: Northqueenslandstadium.icn.org.au/

La ora 10:00 luni, din cele 326 de afaceri care au depus EOI pentru pachete de lucru cu contractantul de conducere, 120 sunt din nordul Queenslandului.

Primele contracte de stadion pe rutină pentru premii de Crăciun

Primele trei contracte pentru Stadionul de 250 de milioane de dolari în AU North Queensland – inclusiv expertul primar – sunt în rutină pentru a fi acordate de Crăciun.

Vorbind în Townsville, preot pentru Specify Development, dr. Anthony Lynham, a verificat luna trecută că următoarea etapă a fost un apel telefonic pentru licitații pentru două contracte pentru sondajul de cantitate, precum și programatorul de audit; cu licitații care vor fi depuse până la 9 decembrie, precum și să fie acordate înainte de sărbători.

Cele opt activități regionale preselecționate sunt:

Consultanță pentru cheltuieli AECOM (Brisbane, precum și birourile Townsville)

Donald Cant Watts Corke Qld (Brisbane, precum și birourile Townsville)

Gleeds în parteneriat cu firma regională din Townsville D. Neilsen & Associates (Brisbane)

Rider Levett Bucknell Qld (RLB) (Brisbane, precum și birourile Townsville)

Parteneriatul WT (Brisbane, precum și birourile Townsville).

Ranbury Administration Group (Mackay, precum și birourile Brisbane)

Parteneriat de coordonare a resurselor (Brisbane, precum și birourile Townsville)

Tracey Brunstrom & Hammond (Brisbane, precum și birourile Townsville)

Două afaceri cu sediul în Brisbane sunt, de asemenea, în funcționarea Aquenta Consulting, precum și în gestionarea timpului Rowles.

Oferte pentru primaContractul de expert RY închis la 30 noiembrie, cu un expert care va fi numit înainte de Crăciun.

Imagini amabilitate:

Sursa: Guvernul Queensland

#SportsVenueBusiness

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.