Sănătatea și sănătatea națională cu Ziua de fitness fizic a întârziat încă o dată până în martie 2022

Sănătatea Națională și Wellness cu Ziua de fitness fizic, organizată anual la Washington, D.C., a fost întârziată până în martie 2022.
WASHINGTON, D.C. – Pentru al doilea an consecutiv, Sănătatea Națională și Wellness cu Ziua Fitnessului Fizic nu va lua locația în martie.

Evenimentul, care a reunit sănătate și sănătate, precum și avocații de fitness fizic la Washington, D.C., de mai mult de 20 de ani, a fost oprit în martie 2020 din cauza Covid-19.

Cu doar o zi înainte ca activitățile să înceapă, planurile au fost modificate pentru a proteja sănătatea și sănătatea, precum și securitatea tuturor.

Asociația de piață a sportului Sports & Fizic Fitness (SFIA) a sperat să organizeze evenimentul în 2021, cu toate acestea, pe măsură ce pandemia continuă, va amâna evenimentul cu mult mai mult an. SFIA va continua să promoveze Legea privind sănătatea și sănătatea personală de astăzi (PHIT), reglementări care încurajează, precum și stimulează americanii să fie mult mai activi fizic.

Această promoție include descoperirea avocaților pentru a lua legătura personal cu membrii Congresului, motivarea sponsorizării, precum și trecerea proiectului de lege.

„Mulțumim tuturor celor pentru sprijinul acordat, precum și intenționăm să facem pași fantastici în următoarele câteva luni, în timp ce continuăm să promovăm activitatea pentru a lupta cu riscurile pentru sănătatea și sănătatea Americii cu măsuri preventive. Împreună, putem face America mai sănătoasă, precum și mai puternică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.