Federația Internațională ESports semnează MoU cu Wesco

Federația Internațională de Esporturi a semnat un memorandum de înțelegere cu consorțiul mondial de eSports din Brazilia, deoarece Federația vede să creeze în plus oportunități de colaborare în comunitatea internațională de sport.

MoU, semnat de președintele IESF, Vlad Marinescu și președintele WESCO, Daniel Cossi, stabilește un cadru pentru colaborarea dintre cele două organizații, cu scopul de a promova unitatea în cadrul ecosistemului sportiv.

IESF contează mult mai mult de 70 de federații membre la nivel internațional și organizează un campionat mondial pentru eSports în mai multe titluri. Marinescu, care este, de asemenea, președinte al Federației Esporturilor din SUA, a preluat recent și rolul președintelui la Federația Internațională. Wesco a fost fondată de parteneri din China, Olanda, Australia și Brazilia și într -o organizație nonprofit formată pentru a îmbunătăți eSports și a -l promova la nivel global. De asemenea, împărtășește un obiectiv al dezvoltării federațiilor naționale, editorilor, dezvoltatorilor, organizațiilor, părților interesate și companiilor legate de eSports și organizatorilor de evenimente, difuzând televizoare și companii de streaming.

“Acest MoU marchează un moment crucial în unificarea eSports”, a spus Marinescu. „Ținta noastră la IESF este unificarea, colaborarea și recunoașterea. Acest acord atinge cele trei obiective, toate în același timp. Wesco și IESF vor lucra împreună la diverse programe din întreaga lume care vor obține beneficii pozitive pentru toate părțile interesate. ”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.